Avizier general

STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR 2019-2020

Săptămâna de inițiere la UVT (23.09 – 29.09.2018) - Programul integral ce se va derula in cadrul Facultatii de Chimie, Biologie, Geografie
Prima săptămână a noului an universitar este dedicată în special studenților din anul I. UVT propune activități de socializare între studenți, de cunoaștere a universității, de explorare a orașului Timișoara, de prezentare a programelor de studiu și a cursurilor oferite de Universitatea de Vest, conferințe, workshop-uri, activități culturale, sociale, teambuilding-uri, concerte, petreceri, excursii și competiții sportive.
Programul activitatilor “Săptămânii de inițiere la UVT” ce se va derula in cadrul Facultatii de Chimie, Biologie, Geografie

În atenția studenților CBG !!!
Pe adresele instituționale, s-a transmis următorul mesaj:
“Pentru obținerea ajutorului aferent achiziționării unui calculator în baza Legii nr. 269/2004, studenții UVT vor depune o cerere-tip până la data de 19 aprilie 2019, la sediul OSUT (sediul central UVT, bd. Vasile Pârvan nr. 4, etaj 2, camera 247, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-17:00).
ORAR – semestrul al II-lea, anul universitar 2018-2019, Departamentul Geografie
ORAR – semestrul al II-lea, anul universitar 2018-2019, Departamentul Biologie-Chimie
Anunt important! În sesiunea AII pot fi susținute examene pentru măriri de note (maxim 2). Cererile se depun la secretariatul CBG/ email cu 2 zile inainte de inceperea sesiunii cf regulamentului.
În sesiunea AII pot participa studentii/masteranzii cu restante aferente semestrului I (gratuit) din anul universitar 2018-2019 dar și restante din anii anteriori (taxa reexaminare 100 lei).
Cerere reexaminare
Cerere examinare pentru marirea notei
Planificarea examenelor din sesiunea AII, 2018-2019, Departamentul Geografie
Planificarea examenelor din sesiunea AII, 2018-2019, Departamentul Biologie-Chimie
Calendarul evaluarii dosarelor pentru creditele de voluntariat semestrul 1, 2018-2019
STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR 2018-2019

REDUCERI PENTRU STUDENTI! Informatii gasiti aici!

ATENTIE! Potrivit prevederilor din CODUL DREPTURILOR ȘI OBLIGAȚIILOR STUDENTULUI, art 19 (6), scutirea parțială de prezență produce efecte din momentul aprobării și nu se aplică retroactiv (cu excepția cazurilor medicale particulare). Cererea de scutire de prezență trebuie înregistrată la facultate în termen de două săptămâni de la debutul semestrului sau de la data angajării. Formularul pentru scutire de prezenta poate fi gasit aici!

STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR 2017-2018

Taxe de scolarizare – cuantum si termene de achitare in anul universitar 2017-2018
Taxe de studiu – anul universitar 2017-2018
Taxe pentru activitatea didactica a studentilor, taxe admitere, taxe competenta lingvistica, alte taxe – anul universitar 2017-2018
Reduceri/scutiri de la plata taxelor de scolarizare si a taxelor de camin pentru anul universitar 2017-2018

Informatii referitoare la cursul de Educatie fizica si sport - curs general
1. Înscrierea la disciplina Educaţie Fizică şi Sport se face la începutul fiecărui semestru în PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÎNI la locul de desfăşurare al lecţiei indicat în orar. Înscrierea se face doar dacă studentul/a este echipat corespunzator și participă la oră.
2. Studenţii îşi vor alege din oferta de discipline sportive o disciplină sportivă şi o poziţie din orar. Studenţii se vor prezenta la activitatea sportivă aleasă, la bazele sportive indicate în orar (teren handbal, teren baschet, bazin, etc) în echipament sportiv corespunzător.
3. Studenţii au obligativitatea de a prezenta în primele două săptămâni la Educaţie Fizică un certificat medical valabil, prin care să se evidenţieze faptul că sunt apţi pentru efort fizic.
ORAR - curs general de Educatie fizica si Sport
Locatiile pentru orele de Educatie fizica si Sport
Cadre didactice - responsabili la cursul general de Educatie fizica si Sport


Studentii CBG care nu au primit loc de cazare in etapele I, II si III, sunt anuntati ca pot depune o cerere pe adresa de email darius.rosca95@e-uvt.ro, pana in data de 26 septembrie 2017, ora 15.00. Aceasta ultima etapa consta in redistribuirea locurilor ramase neconfirmate in etapele anterioare.

IN ATENTIA STUDENTILOR ADMISI IN SESIUNEA SEPTEMBRIE 2017! Avand in vedere problemele tehnice din strada Pestalozzi si calendarul pentru etapa a III-a prevazut in Regulamentul referitor la cazarea studentilor in anul universitar 2017-2018, cei interesati pot depune o cerere prin care solicita cazare in spatiile UVT: -la secretariatul CBG din strada Pestalozzi -pe adresele de email nicoleta.ianovici@e-uvt.ro sau darius.rosca95@e-uvt.ro. Depunerea/trimiterea cererilor se va putea face in zilele de 19 si 20 septembrie, pana la ora 14. De asemenea, ETNICII ROMANI cu domiciliul în străinătate, studenți în regim bugetat cu bursă respectiv bugetat (fără bursă fără taxă) din anii II, III de studii, respectiv din anii I, II master, în condițiile promovării, de către aceștia, a anului școlar precedent, vor putea depune cereri pana in data de 20 septembrie, ora 14. Este posibil acest lucru datorita completarilor Regulamentului UVT, art.17, modificari survenite la inceputul lunii septembrie, prin votul Senatului UVT.

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR anilor III licență și II master! Studenții care au restanțe din anii anteriori sunt rugați să completeze formularul din anexă și să–l trimită cadrului didactic, respectiv să-l depună la secretariat în cel mai scurt timp, pentru a se putea procesa în sistemul informatic. Formularul poate fi gasit
aici!