Arhivă avizier general 2017

AN UNIV 2017-2018 STRUCTURA ANULUI UNIVERSITAR 2017-2018

Taxe de scolarizare – cuantum si termene de achitare in anul universitar 2017-2018
Taxe de studiu – anul universitar 2017-2018
Taxe pentru activitatea didactica a studentilor, taxe admitere, taxe competenta lingvistica, alte taxe – anul universitar 2017-2018
Reduceri/scutiri de la plata taxelor de scolarizare si a taxelor de camin pentru anul universitar 2017-2018

Informatii referitoare la cursul de Educatie fizica si sport - curs general
1. Înscrierea la disciplina Educaţie Fizică şi Sport se face la începutul fiecărui semestru în PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÎNI la locul de desfăşurare al lecţiei indicat în orar. Înscrierea se face doar dacă studentul/a este echipat corespunzator și participă la oră.
2. Studenţii îşi vor alege din oferta de discipline sportive o disciplină sportivă şi o poziţie din orar. Studenţii se vor prezenta la activitatea sportivă aleasă, la bazele sportive indicate în orar (teren handbal, teren baschet, bazin, etc) în echipament sportiv corespunzător.
3. Studenţii au obligativitatea de a prezenta în primele două săptămâni la Educaţie Fizică un certificat medical valabil, prin care să se evidenţieze faptul că sunt apţi pentru efort fizic.
ORAR - curs general de Educatie fizica si Sport
Locatiile pentru orele de Educatie fizica si Sport
Cadre didactice - responsabili la cursul general de Educatie fizica si Sport


Studentii CBG care nu au primit loc de cazare in etapele I, II si III, sunt anuntati ca pot depune o cerere pe adresa de email darius.rosca95@e-uvt.ro, pana in data de 26 septembrie 2017, ora 15.00. Aceasta ultima etapa consta in redistribuirea locurilor ramase neconfirmate in etapele anterioare.

IN ATENTIA STUDENTILOR ADMISI IN SESIUNEA SEPTEMBRIE 2017! Avand in vedere problemele tehnice din strada Pestalozzi si calendarul pentru etapa a III-a prevazut in Regulamentul referitor la cazarea studentilor in anul universitar 2017-2018, cei interesati pot depune o cerere prin care solicita cazare in spatiile UVT: -la secretariatul CBG din strada Pestalozzi -pe adresele de email nicoleta.ianovici@e-uvt.ro sau darius.rosca95@e-uvt.ro. Depunerea/trimiterea cererilor se va putea face in zilele de 19 si 20 septembrie, pana la ora 14. De asemenea, ETNICII ROMANI cu domiciliul în străinătate, studenți în regim bugetat cu bursă respectiv bugetat (fără bursă fără taxă) din anii II, III de studii, respectiv din anii I, II master, în condițiile promovării, de către aceștia, a anului școlar precedent, vor putea depune cereri pana in data de 20 septembrie, ora 14. Este posibil acest lucru datorita completarilor Regulamentului UVT, art.17, modificari survenite la inceputul lunii septembrie, prin votul Senatului UVT.